marți, 28 aprilie 2009

Blugi Lee-rezervati



Marime - M

Stare - purtati de 2, 3 ori

Pret - 50 RON

sâmbătă, 25 aprilie 2009

Pantofi piele


Marime - 38

Stare - purtati de cateva ori...

Pret - 60 RON

marți, 21 aprilie 2009

Basca roz

Pret 20 RON
Se poate purta in stil frantuzesc aplecata intr-o parte .
Culoarea e mai vie ca in poza .

miercuri, 15 aprilie 2009

Pantaloni Nike-rezervati


Marime - M

Stare - purtati de 2, 3 ori

Pret - 60 RON

Blugi Miss Sixty



Marime - M..maxim 90 in talie

Stare - noi

Pret - 180 RON...pret de achizitionare 120 Euro

Fusta Orsay


Marime - M

Stare - noua

Pret - 30 RON

Fusta


Marime - M

Stare - noua

Pret - 25 ron

luni, 13 aprilie 2009

Blugi American Eagle-rezervati



Marime - M...maxim 92 in talie

Stare - noi

Pret - 40 RON

Fusta/Rochie


Marime - M/L

stare - noua

Pret - 35 RON

luni, 6 aprilie 2009

Salvari


Marime - M


Stare - noi

Pretm - 70 RON

vineri, 3 aprilie 2009

Sa ne educam frumusetea...

Cu trecerea anilor, am observat ca frumusetea, ca si fericirea este frecventa, dar depinde numai de noi sa ne aflam in imbratisarea ei.
Frumusetea se poarta. ....frumustea naturala, frumusetea prefabricata, orice tip de frumusete. Societatea in care traim indeamna catre o modelare continua a frumusetii. Pentru a reusi in viata criteriul de baza nu il mai reprezinta inteligenta nativa sau dobandita ci se invarte in jurul criteriului de frumusete exterioara.
In orice revista gasim sfaturi despre cum sa asortam culorile, ce coafuri se poarta, care sunt noile tendinte in materie de haine, ce e nou si ce se poarta. La televizor vedem reclame ce promoveaza produse indeamnandu-ne sa avem grija de noi, in supermarketuri zeci de produse destinate ingrijirii corporale te intampina in amabalaje cat mai colorate si atragatoare, iar orasul e condimentat cu numeroase saloane de infrumusetare.
Incetam sa mai acordam timpul necesar citirii unei carti pentru ca noua meserie, aceea de manager al propriului corp ne ocupa tot timpul. Ne pierdem frumusetea naturala pentru ca mass-media si societatea promoveaza exemple mascate de multitudini de interventii chirurgicale si operatii ale make-up artistilor, hair stylistilor. Ne lasam taiate, intepate, pictate intr-o incercare disperata de a redefini termenul de frumusete moderna. Renuntam la tratamente naturale in favoarea celor chimice doar pentru ca am vazut o reclama care ne promite estomparea celulitei in doar cateva zile, in schimbul unei alergari in parc .
Am invatat ca ambalajul vinde marfa si implicit am invatat cum sa recurgem la extensii, unghii false, sani falsi, injectii cu botox, lentile si cate si mai cate, ca doar suntem inventivi. Dar cum reactionam cand suntem surprinse dimineata fara machiaj, cu parul ciufulit, fara sutienul minune care cu cateva ore in urma atragea privirile pline de dorinte ale barbatilor si invidia femeilor?
Haideti sa invatam sa ne educam frumusetea intr-un mod inteligent si natural...

joi, 2 aprilie 2009

Azi decretam ziua Gentilor Reduse......prindeti reducerile ce vor aparea pe parcursul zilei...